کد خبر: ۴۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۹

تایید صحت فایل صوتی جلسه فرمانده سابق سپاه 

پیگیری‌های خبرگزاری فارس از منابع مطلع در خصوص فایل منتشر شده از دو تن از فرماندهان سابق سپاه پاسداران حاکی از صحت این فایل صوتی است.
تایید صحت فایل صوتی جلسه فرمانده سابق سپاه 

فایل صوتی فرمانده سابق سپاه لو رفت. فایل صوتی فرمانده سابق سپاه  دوسال قبل در فضای مجازی وایرال شده بود. خبرگزاری فارس نسبت به فایل صوتی فرمانده سابق سپاه تحقیقات گسترده‌ای کرد. سپاه تاکنون واکنشی نسبت به فایل صوتی فرمانده سپاه سابق نشان نداده است.

تایید صحت فایل صوتی جلسه فرمانده سابق سپاه 

به گزارش مخاطب۲۴ اخیرا یک فایل صوتی منتسب به سردار محمدعلی جعفری فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فضای مجازی منتشر شده است. پیگیری‌های خبرگزاری فارس از منابع آگاه اصالت این فایل صوتی را تایید می‌کند.

آنطور که از محتوای فایل پخش شده مشخص است، صادق ذوالقدرنیا معاون پیشین اقتصادی سپاه در حال ارائه گزارشی از تخلف صورت گرفته در مجموعه‌ای به نام یاس به فرمانده سابق سپاه است.
بخوانید...
توضیحات نماینده مجلس درباره فایل صوتی فرماندهان سپاه
«انتشار فایل صوتی مکالمه دو شخصیت نظامی اتفاق خاصی نیست»
این فایل ظاهرا دو سال قبل منتشر شده بود و اخیرا به صورت گسترده‌تر بازنشر شده است.

منبع: فرارو

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر